Bärgare i Stenungsund hjälper dig med pappas bil

02 maj 2022 william eriksson

editorial

Du behöver inte börja gråta för att du kört av vägen med pappas bil. Det är bara att ringa till en bärgare i Stenungsund. De behöver kanske inte ens meddela pappsen att du hamnat i problem. Så länge som du kan betala för bärgningen själv, och inte måste koppla in pappas försäkringsbolag. 

Beroende på hur mycket tid du har innan du behöver lämna tillbaka bilen, kan det också vara värt att lägga lite krut på att reparera eventuella skador som uppstått. Då kan du be bärgaren att köra bilen direkt till en bra bilmekaniker som har för vana att arbeta lite diskret. Vilket en hel del bilmekaniker har på västkusten. Här har många högprofilerade kändisar kört av vägen.

Så döljer du din bilkrasch för pappa

Under tiden du väntar på bärgaren i Stenungsund, kan du passa på att lägga upp lite rökridåer på dina sociala medier. Med några välgenomtänkta inlägg på Instagram och Facebook kommer din pappa tro att du är någon helt annanstans än i ett dike i Stenungsund. Särskilt om han tillhör generationen som inte förstått att det går att tagga en helt annan plats än sin verkliga.

Glöm inte heller att se till så att ingen bilmekaniker eller bärgare lagt sitt visitkort i handskfacket eller under vindrutetorkaren när du sedan lämnar tillbaka den nyfixade bilen. Annars kommer du bli påkommen med en gång. 

image

Tips till nästa gång du ska låna bil

Nästa gång du ska låna bilen, kan du kanske välja en av de lite mer basic bilarna i pappas bilpark. Det är såklart fint att köra runt i de riktiga vrålåken, men eftersom du inte verkar vara någon hejare på att köra bil kanske du ska nöja dig med något som inte blir så dyrt att krascha. Nästa gång kanske det blir bilskrot istället för bilverkstad. 

Fler nyheter

14 november 2022

Vad är en arborist?