En lugnare vardag

29 oktober 2019 Cecilia Olsson
En lugnare vardag

Kan du känna igen dig att timmarna och dagarna i veckan inte riktigt räcker till att hinna med allt man vill och borde? Man önskar hinna med jobb eller skola, träna, laga mat, träffa vänner, handla, städa och tvätta. När man gjort allt det ska man även hinna med sova tillräckligt, gärna 8 timmar per natt. Det är inte så svårt att förstå att det blir väldigt svårt att hinna med allt detta utan att halvt stressa ihjäl sig. Då är det tur att det finns företag som kan underlätta och hjälpa till i vardagen. Man kan beställa mat från en restaurang istället förr att laga hemma, man kan även få matkassar hemskickade för att slippa handla och det finns tvätterier som sköter din tvätt. Men det kanske allra skönaste att slippa göra själv är städning. 

Det finns städbolag i Malmö som erbjuder skräddarsydda lösningar för varje hushåll. Man kan välja om man vill ha enstaka rum som kök eller badrum städade eller om man vill ha hjälp med samtliga rum i bostaden.

Vissa företag använder dina egna städmaterial och produkter, det är väldigt bra ur hygienisk synpunkt och även så att du vet vad som används i ditt hem. Då kan du se till att det finns produkter som är mildare mot miljön samt är skonsamma vid eventuella allergier. Innan du anlitar ett företag kan det vara bra att kolla upp att företaget har Rut-bidrag, F-skattsedel och allriskförsäkring.   

Tänk att ha någon som dammar av dina fria ytor såsom hyllor och bord, dammsuger golv, våttorkar golv, torkar av lister, dörrkarmar samt dörrar, torkar av element, putsar speglar och dammsuger soffor och kuddar. Så du kan komma hem till ett rent hem och bara slappna och ha så mycket mer tid för annat. För en lugnare vardag är väl något vi alla önskar?

Fler nyheter

14 november 2022

Vad är en arborist?