Fler möjligheter för fler människor

26 oktober 2019 Lily Hansen
Fler möjligheter för fler människor

Idag finns det mer än någonsin tidigare utrymme för individuella val. Vi kan tycka olika om det moderna digitala samhället men det är ändå här sedan länge. Och det ger onekligen enorma möjligheter samt bekvämligheter som är lätta att vänja sig vid. Vi behöver exempelvis inte längre vara så bundna till ett snävt utbud vad gäller media, utan kan välja ett utbud som är anpassat efter oss själva, våra behov och intressen. Det är smidigt och enkelt och inte längre baserat på att alla människor har samma intressen eller samma mängd ledig tid vid samma tid på dygnet. Fiber-tv är ett bra exempel på positiv ny teknik.

 

 

Vad innebär fiber?

 

Fiber är tekniken där man leder ljus genom optiska fiber. De består av mycket rent glas, omslutna av ett hölje och ett skyddande skal. Genom systemet förs signaler från sändare till mottagare. Hos mottagaren “översätts” detta till elektriska impulser. Fiber är driftsäkert och har i det närmaste obegränsad kapacitet och är okänsligt för elektroniska störningar. Med fiber-tv får du tillgång till teknik på en helt ny och bättre nivå. Bildkvalitén förbättras och fler valmöjligheter öppnas. I ett så kallat öppet fibernät kan du själv välja vilken leverantör du önskar ha, och ett i det närmaste obegränsat utbud av kanaler.

 

Att använda fiber-tv

 

Det är enkelt att få tillgång till fiber inom Öckerö fastigheter. Tekniken finns nu tillgänglig för alla hyresgäster. Fiber innebär givetvis också ett oerhört snabbt internet och att grunden är lagd för andra tjänster som kan dyka upp längre fram i tiden. Framför allt är fiber ett problemfritt sätt att ringa, använda internet och se på tv. Hyra film via fjärrkontrollen? Inga problem. Se på de program du vill, när du vill och utan att passa tider? Inga problem. Framtiden inom tv är här, och du är välkommen att ta del av den – när du vill och hur du vill.

Fler nyheter

14 november 2022

Vad är en arborist?