Företagscatering – ett smart val

30 maj 2019 jonas olsson
Företagscatering – ett smart val

Närmar företagskonferensen sig? Förutom att träffa trevliga kollegor kommer du att få chansen att diskutera företagets framtid och resultat. Vad är det som en företagskonferens ofta förknippas med? Bra hotell, om man åker iväg, och givetvis även god mat. Maten levereras i de allra flesta fall av cateringfirmor. Företagscatering är utan tvekan ett smart val när det kommer till affärsmässiga sammankomster. Maten serveras när den ska, den är färsk och anpassad till särskilda önskemål, om sådana finns.

 

Företagscatering i Stockholm

Sveriges huvudstad vimlar av olika matställen och ger alla möjligheten till att avnjuta utsökta måltider. Samma gäller även catering. Idag finns det en uppsjö av olika restauranger som friskt kliver in i cateringbranschen och förnöjer med sina innovativa matidéer och kulinariska koncept. Om du letar efter företagscatering i Stockholm ska du definitivt kolla in https://restaurangknut.se/.

Det är inte speciellt ovanligt att kunna beställa en färsk italiensk buffé eller ett fräckt libanesiskt matmästerverk till sin konferens eller företagsevent. Företagscatering visar framfötterna med kreativa lösningar och ja, fantastisk god mat helt enkelt.

Catering – svårare än det ser ut

Catering handlar om att leverera bra mat till rätt ställe. Det låter enkelt men när du tänker efter är det inte det. De varma rätterna ska vara just varma och serverar du till exempel en käck landgång ska den inte vara ljummen direkt. Så man måste hålla koll på temperaturen och kunna leverera förstklassiga måltider oavsett vart de är beställda till.

För att kunna skaffa sig en stadig marknadsandel i cateringbranschen ska man även vara innovativ och kvick i sina lösningar. Som entreprenör i den branschen kan du inte erbjuda en och samma maträtt flera år om. Här handlar det om att skapa coola menyer med färska råvaror och alltid vara ett steg före alla andra. Vill man lyckas får man helt enkelt vara alert och införstådd i vad kunderna letar efter.

Fler nyheter

14 november 2022

Vad är en arborist?