Glädjen i att vara en nörd och bli expert på läderfett när hösten byter skepnad

22 september 2021 Mikael Barani

De stilla timmarna när hösten nalkas kan vara några av årets finaste. När luften blir kallare och dimmorna rullar in över öppna fält… det är då som det är magiskt att betrakta livet sakta förändras tillsammans med årstiderna.
För sanningen är att vi befinner oss i konstakt förnyelse. Varje sekund är ett nytt tillfälle att fatta ett beslut som potentiellt kan ta ditt liv i en helt ny riktning.

Följ din egen väg

Det låtar kanske omvälvande, vilket det förvisso kan vara, men oftast handlar det bara om att genom små steg göra livet lite bättre.

Det kan vara så enkla val som att sluta köpa hem produkter med socker och mjöl för att ge sig själv en chans att komma i form under vintern. Eller att man äntligen tar och läser den där boken om personlig utveckling som har gäckat en så länge i bokhyllan.

Sakta men säkert börjar dessa positiva och konstruktiva val i livet påverka ens vardag och utforma ens tillvaro.
Samtidigt som vi också blir äldre blir de flesta av oss även mer och mer obrydda över vad andra tänker om oss. Kanske inser vi också hur lite andra tänker saker om oss.
De flesta är nämligen upptagna med sitt eget och reflekterar inte så mycket över andras tillvaro.

Genom att släppa pretentionerna och bara låta din lust och din glädje styra dig kanske du äntligen vågar vara dig själv – blomma ut och tillåta dig själv att ta vara på din intressen. Det är helt okej att vara en nörd och låta dig själv fundera på vilket sorts läderfett som är bäst för att dina hantverksarbeten ska komma till sin rätta.

Våga utforska livets potential och du kommer garanterat att känna att du befinner dig mitt i ett äventyr. Det finns överraskningar som väntar på dig därute. Alleles runt hörnet.

Fler nyheter

14 november 2022

Vad är en arborist?