Inga ömma muskler när du anlitar flyttfirma i Norrköping

30 juni 2022 william eriksson

editorial

Det känns verkligen att kroppen tar mer och mer stryk ju äldre man blir. Eller så har man bara belönats med en kropp som tror den är åttio istället för trettio. Ja, någon ska ju få den kroppen. 

Det innebär också att skador kommer mycket lättare. Framförallt när man ska bära tungt. Egentligen är det väl inte kroppens fel, det kan ha att göra med att man inte är vältränad nog och överanstränger kroppen. 

Men det kan även handla om att när man väl bär tungt, som vid en flytt, så har man inte rätt lyftteknik. Det ska bäras kartonger och inte så få kartonger heller. Vi snackar säker runt trettio lådor. Utöver det är det alla möbler också. Ner från golvhöjd och ställa sig upp med all extra tyngd. För att sedan lyckas bära in det i transporten – och därefter ska allting bäras ut igen. Man kan minst sagt säga att det är tungt. Lyfter man inte rätt löper man stor risk att skada kroppen. 

 

flyttfirma Norrköping

 

Energi över efter en flytt

Många väljer helt enkelt att skippa den här smärtan man lätt får efter en ansträngande flytt. Det de gör är ingen hemlighet, utan är något fler borde göra. De anlitar en flyttfirma Norrköping, eller vilken stad de nu befinner sig i. Där finner de riktiga experter som är redo att ta sig an deras flytt. Flyttfirman hjälper dig med det du önskar. Det kan vara bara transporten, bärningen eller packningen.

Visst finns det en risk att även en yrkesflyttare skadar sig när de bär. Men risken är mycket mindre. Anledningen till det är enkel, de är nämligen upplärda på hur de ska bära för att minska risken för skador på sig själva och på sakerna. Dessutom har de bärredskap de kan använda sig av om det behövs. Vid stora tunga saker kan de även ta hjälp av extra personal. 

Fler nyheter

14 november 2022

Vad är en arborist?