Keyboard till bra pris

24 mars 2019 Sofia Nyrell
Keyboard till bra pris

Med en passande keyboard har du alla möjligheter att ta ditt musikintresse på allvar. Spela som på ett piano, börja använda de medföljande samplingarna och ljudslingorna eller välj en modell du kan koppla direkt till ditt inspelningsprogram på datorn och skapa själv. Musikbutiken online, DanGuitar, har ett stort utbud av olika modeller. Välj mellan flera välkända märken som Casio, Yamaha, Record, Cherub, HiEnd, Roland, Vox, Studiologic med flera.

Som nybörjare eller om du ska köpa den första keyboarden till ett barn bör du välja en lite enklare modell för att inte starta för avancerat. Det kan bidra till att intresset dör ut att behöva lära sig för mycket på en gång. DanGuitar har billigare modeller för barn och nybörjare där du kan få ställ och tillbehör inkluderat till betydligt mer avancerade när det är dags att byta upp sig. 

En keyboard kan ha en inbyggd synthesizer, eller synth, som genererar ljud i form av samplingar men måste inte ha det. Är det framförallt det du är ute efter kan det vara bra att titta in på urvalet av synthezisers och midi-keyboards som du kan koppla till datorn via USB. Är du osäker på vad som är det bästa för dig finns det stor expertis hos DanGuitar så det är bara att skicka iväg en fråga! 

Från DanGuitar beställer du enkelt online och din vara skickas samma dag om beställningen görs innan 15.30 på vardagar. De importerar instrument själva och kan därför hålla ett lågt pris trots toppkvalitet. Det du köper justeras och testas innan det skickas så att kunder kan vara säkra på att få ett instrument i bästa skick redo att användas.

Butiken erbjuder även en mängd andra instrument och alla tillbehör som kan tänkas behövas i form av förstärkare, noter, notställ, mikrofoner, reservdelar och ett stort urval av ljudteknik och tillbehör. Säkert köp garanteras genom 30 dagars returrätt även om du har provat instrumentet samt två års reklamationsrätt. Oavsett vad du behöver som musiker så kan du få hjälp hos DanGuitar. 

Fler nyheter

14 november 2022

Vad är en arborist?