Kombinera semesterboendet med ridning

13 juli 2019 jonas olsson
Kombinera semesterboendet med ridning

När det kommer till att hitta boende till semestern eller bara över natten finns det en uppsjö av alternativ att boka. Alla har sina preferenser och ibland är det kul att testa på något nytt. I Sverige finns det gott om olika alternativ. Det finns allt från fina spa-hotell, herrgårdsvistelser och även möjlighet att hitta olika temaboenden. När du letar efter boende så missa inte att testa på något nytt. Varför inte ridning eller bo på en gård? Ridning ger ett lugn som många andra aktiviteter inte ger. Få saker slår att sakta skritta genom skogen eller galoppera fram med vinden i ansiktet. Här hittar du lite information om hur du kombinerar ridning med boende.  

 

 

Kombinera en eller flera nätter med olika aktiviteter

Det är kul att rida, så det är inte fel att boka in ett boende där du kan kombinera ridning med vila eller andra aktiviteter. Ett ställe som passar utmärkt är https://www.hagastall.se/. Här kan du och familjen, vänner och den käraste boka in sig och njuta av ett perfekt boende där det finns fina möjligheter till ridning. Du kan förutom ridning hitta alla möjliga andra aktiviteter. Roslagen är perfekt att utforska året runt och här finns en underbar skärgård som erbjuder allt från vandring, fiske till restauranger där du kan avnjuta riktigt god mat.

 

För de romantiska

Ibland behöver du och din käraste en lugn stund tillsammans. Då kan det passa att hitta på lite nya aktiviteter som ger den där kicken förhållandet behöver när vardagen har gjort sitt. En fin upplevelse är att testa på ridning tillsammans, vandra i naturen som erbjuder själen att vila upp sig. Varför inte utmana varandra i femkamp, testa vem som är pricksäkrast med luftgevär eller pilbåge? Framåt kvällen passar det bra att avnjuta en god middag tillsammans. När batterierna är laddade känns vardagen betydligt lättare igen och samtalsämnen kring matbordet är påfyllt på nytt. 

Fler nyheter

14 november 2022

Vad är en arborist?