Konferenser förenar nytta med nöje

05 november 2019 jonas olsson
Konferenser förenar nytta med nöje

Börjar det dra ihop sig för den årliga konferensen med jobbet? Vad roligt! En konferens har ju faktiskt alla möjligheter att bli en av årets höjdpunkter och något många tycker är väldigt trevligt – förutsatt att den styrs upp riktigt bra förstås. En lyckad konferens bör nämligen inte bara resultera i effektiva möten, nya budgetmål och planer för ökad lönsamhet – utan också glada, nöjda och inspirerade medarbetare. Mötestid är naturligtvis viktigt, men glöm inte att även klämma in roliga aktiviteter, en och annan härlig middag och lite avslappnat häng kollegor emellan. Det är ett perfekt sätt att visa medarbetarna uppskattning, och få både engagemang och arbetsglädje i gengäld.

 

 

När eller fjärran

 

Att hitta rätt plats och lokal för en konferens kan vara lättare sagt än gjort. Det finns nämligen en hel djungel av företag som erbjuder såväl färdiga som personligt skräddarsydda konferenspaket – det ena mer lockande än det andra. Många företag väljer att boka konferenser med övernattning, dels för att få till mycket mötestid men också för att alla ska hinna umgås och även få ut något mer än bara jobb av konferensen. Sverige kryllar av härliga hotell, mysiga kursgårdar och flådiga slott som är speciellt inriktade på att anordna riktigt bra konferenser. Känner chefen för att dra på sig de extra stora spenderarbyxorna, är naturligtvis utlandskonferenser också ett mycket trevligt alternativ. 

 

Konferenser i och omkring Stockholm

 

Ska konferensen anordnas på svensk mark är Stockholm ett omtyckt alternativ med massor av bra konferensställen att välja mellan. Många kommer långväga ifrån, men det är precis lika vanligt att Stockholmsföretag också förlägger sina konferenser i eller omkring huvudstaden. Konferens på Värmdö i Stockholms skärgård är t.ex. ett mycket populärt alternativ tack vare den vackra naturen och samtidigt närheten till city. Låter det intressant? Surfa in på https://www.xn--konferensvrmd-kfb7y.se/ och få mer information!

 

Fler nyheter

14 november 2022

Vad är en arborist?