Lägg energin på företaget genom att skaffa kontorsstädning i Stockholm

14 september 2020 Lily Hansen

Som liten företagare är det lätt att man försöker göra allt själv för att spara så mycket pengar som möjligt. I längden kan det faktiskt visa sig att den investeringen inte är särskilt lukrativ för det egna företaget. Man blir trött och sliten utan att ens tjäna några pengar. 

Så varför inte göra det man är bäst på, det som man vigt sitt liv åt, och låta andra ta hand om kontorsstädningen? På så vis blir alla vinnare, både den som får städat och firman som fått ännu en ny kund. Genialiskt, och vem vill inte slippa att städa?

 

Man väljer själv vad som ska göras

När man väl beslutat sig för att anlita en städfirma som tar hand om lokalerna behöver man bestämma vilka tjänster man vill ha. Sedan är det bara att börja googla på kontorsstädning i Stockholm exempelvis. En idé är att skicka en förfrågan på de tjänster man vill ha till flera olika företag. På så sätt kan man hitta den bästa dealen. 

Man plockar ut de företag som är intressanta. Ringer eller åker på besök för att träffas personligen. Kanske känner man till andra företagare som har kontorsstädning i sina lokaler. Varför inte fråga runt och se vad de tycker om sina köp av städtjänster?

 

Vilka tjänster finns?

Som kund är man fri att beställa det man önskar och de flesta städbolag är bra på att ta hand om sina kunder. Kanske vill man bara ha kontorsstädning en gång i veckan, och då beställa en riktig genomgång av lokalerna. Eller så kan man ha daglig städning med torkning av golv, städning av toaletter och köksutrymmen. 

Man väljer om de ska göra all städning. Kanske personalen tar hand om vissa saker själva. Eller så lejer man bort allt ifrån skurning och fönstertvätt till tömning av skräpkorgar.

Fler nyheter

14 november 2022

Vad är en arborist?