Lampdesign med en blandning av gammalt och nytt från &Tradition

21 november 2019 Cecilia Olsson
Lampdesign med en blandning av gammalt och nytt från &Tradition

Är du ute efter lite mer ljus såhär i vintertider? När vi går mot jul blir det mycket extra belysning i hemmen men det kan också vara en idé att köpa lite nya ”vanliga” lampor som man kan låta stå framme även efter att julen är slut men vintermörkret dröjer sig kvar. Söker du tidlös design som bygger på traditioner och förnyelse så ska du kolla in &tradition. Det är en erkänd dansk designverksamhet som tillverkar både lampor, möbler och accessoarer. De startade 2010 men har designs som sträcker sig ända tillbaka till 1930-talet. &tradition ger liv till gamla designer samtidigt som de också tar in det senaste för att kunna skapa morgondagens klassiker. Några av &traditions mest kända lampor är Blown, Formakami, Copenhagen serien, Flowerpot serien samt Bellevue serien. Vid framställningen av sina designer använder sig &tradition både av industriella processer och tekniker som har utvecklats under lång tid. De skapar produkter med tidlös skönhet och av hög kvalitet som kommer från både tradition och utveckling.

Hos AndLight har de hela &traditions utbud av designlampor vilket innefattar bordslampor, vägglampor, golvlampor, pendlar samt taklampor. De kommer i flera vackra färger och material samt håller mycket hög kvalitet.

Andlight är en plattform för belysningsrelaterade produkter och de är Nordens ledande återförsäljare online av designlampor. Företaget startade år 2007 i Köpenhamn med konceptet att sälja designlampor med hög kvalitet till låga priser och snabb leverans. Det stora fokuset på att erbjuda bra priser gör att om man hittar en likadan produkt till ett billigare pris på ett annat ställe så kommer Andlight i de flesta fall kunna matcha priset eller ge ett ännu bättre erbjudande. Tack vare deras stora lager har de möjlighet att förvara många flera lampor än många av deras konkurrenter och har därför möjlighet att leverera produkterna snabbare än många andra.  

Fler nyheter

14 november 2022

Vad är en arborist?