Lev enklare och tryggare med Av-teknik

11 november 2019 Cecilia Olsson
Lev enklare och tryggare med Av-teknik

Av-teknik kan användas för att förenkla och förbättra vardagen, både privat och yrkesmässigt. AV står för audiovisuell och innebär att man förmedlar något genom ljud och bild. En upplevelse kan bli så mycket mer informativ och även starkare om man använder sig av Av-teknik. 

Genom att installera olika hjälpmedel i ett konferens- eller mötesrum så kan möten bli så mycket mer effektiva och behagliga. Man kan bland annat använda sig av skärmar, mikrofoner, projektorer och högtalare. Det gör också att man kan hålla möten med personal eller parter som av en eller annan anledning inte kan infinna sig på platsen för mötet. Man kan enkelt hålla kontakt och lösa uppgifter med någon som till exempel befinner sig på andra sidan jorden. 

I hemmet kan man installera diverse teknik för att förgylla vardagen. Det kan vara allt från att enkelt styra ljud och ljus till att få en starkare upplevelse då man tittar på film och serier. Det kan också ge en tryggare vardag då man kan installera övervakning och andra säkerhetslösningar i sitt hem. Både bekvämligheter och säkerhet styr man enkelt genom sin mobil eller surfplatta.

Ett företag som har bred erfarenhet och kunskap om Av-teknik är AV/IT. De ger råd och tips samt hjälper till att hitta skräddarsydda lösningar till både företag och privatpersoner. Har man en befintlig Av-anläggning så kan de även genomföra service och de erbjuder också tilläggstjänster. Vid installation så hjälper AV/IT till hela vägen, de utbildar dig som aktuell användare för att du ska få full förståelse för hur systemet jobbar. Allt för att anläggningen ska fungera smärtfritt. De dokumenterar noga alla delar av AV-systemet så att man bland annat kan gå tillbaka och hitta svar på frågor i framtiden. AV/IT kan hjälpa till att ge dig eller ditt företag en enklare och tryggare vardag.

Fler nyheter

14 november 2022

Vad är en arborist?