Rädda resan på en bilverkstad i Hudiksvall

20 oktober 2021 patrick pettersson

editorial

Barnen och all packning ligger nu i bilen och ni hoppar in för att äntligen ge er av på den efterlängtade semesterresan. En resa där till och med hunden får följa med, istället för att få husera hos grannen. Men efter enbart några mil börjar problemen hopa sig. Först är det ett av barnen som börjar må dåligt, och visar sig ha feber. Men det kan du lösa genom att bädda om lite extra i baksätet och fylla på med glass och dricka på närmaste mack.

Däremot uppstår ett annat bekymmer som är mer allvarligt för er. Bilen börjar låta konstigt och skaka på ett obehagligt sätt. Först är det smygande och ni undrar ifall ni inte inbillar er. Men efter ett tag går det inte att blunda för längre. Du som passagerare får ta fram mobilen och göra en sökning på bilverkstad i Hudiksvall, den stad som ni snart kommer passera. Och snabbt hittar du en mekaniker som kan hjälpa er med ert fordons problem.

 

 

Mekaniker eller läkare

När ni kommer till bilverkstaden står mekaniker redo och börjar med att fråga er ett antal frågor, som ska hjälpa till med diagnosen. Det känns som om du har kommit till en läkare, och lika snabbt ger sig mekanikerna på bilen för att lyssna och känna hur bilen verkar. Ni får gå ut i väntsalen och väntar nervöst på en diagnos, att få veta om det går att laga och vad det kommer att kosta.

Den här gången hade ni tur, för det var en mycket enkel åtgärd som snabbt och billigt gick att ordna. Men det var ändå lyckosamt att ni kom till bilverkstaden, för annars hade det kunnat gå illa. Glada och nöjda kan ni hoppa in i bilen och fortsätta resan, nu med ett barn som också mår bättre. 

Fler nyheter

14 november 2022

Vad är en arborist?