Resa med buss – smart och modernt

17 juli 2019 jonas olsson
Resa med buss - smart och modernt

Att resa med buss låter kanske inte särskilt äventyrligt, men faktum är att bussresor har fått ett oförtjänt trist rykte om sig. Bussresor kan vara riktigt trevliga och är ett utmärkt sätt att ta sig från punkt A till punkt B, inte minst om det är ett stort gäng som ska resa tillsammans. Dessutom får man en härlig sightseeing under färdens gång, och det är ju aldrig fel. 

 

Buss för både korta och långa resor

Buss är ofta ett givet förstahandsval vid lite kortare resor, men det betyder inte att man inte kan åka långt också. Riktigt långt till och med. Res från Ystad till Kiruna, till de norska fjordarna eller till och med mot varmare breddgrader i södra Europa. Buss är alltid enkelt!

Oavsett om ni vill hyra buss i Stockholm eller i någon annan stad finns det gott om företag som hyr ut fräscha och trafiksäkra bussar. Hos bl.a. http://www.strombergbuss.se/ kan ni enkelt hyra en buss som passar just er resa. Gör resan till en minnesvärd del av upplevelsen och låt en erfaren chaufför köra er medan ni njuter av vyerna, ser en film, snackar om ditten och datten eller kanske tar en tupplur. Passa helt enkelt på att njuta av er bekväma bussresa!

 

Till kickoffen, idrottslägret eller bröllopsfesten

Ska jobbet på en konferens över helgen? Eller väntar ett fotbollsläger i sommar? Kanske ringer bröllopsklockorna och festglada gäster behöver transporteras från kyrkan till festlokalen? Buss är det klockrena svaret i situationer där många ska färdas tillsammans, just för att det är så lätt och flexibelt. Avgångstiderna bestämmer ni själva över, likaså raster och bensträckare eller om ni vill ta en avstickare längs vägen. Slipp krångel med oflexibel kollektivtrafik, eller ännu värre – att behöva tränga ihop er i knökfulla bilar. Hyr en egen buss och få en bättre, smidigare och roligare resa.

Fler nyheter

14 november 2022

Vad är en arborist?