Rikaste tandläkaren i Kista

31 mars 2021 william eriksson

Alla hade en mobbare på skolgården när man var liten. Det var ofta en kille. Störst och äldst på skolgården och med ett ganska begränsat ordförråd och en ännu sämre logisk slutledningsförmåga. Den behövde han alltid kompensera för i sparkar, slag och fula ord. 

Men ibland kunde till och med mobbaren få in en replik som det, åtminstone rent objektivt, fanns viss komik i. Klassikern var den när han inför att måtta ett slag mot käften sade att “jag ska göra din tandläkare stenrik!”. 

Repliken syftar naturligtvis på att mobbaren slag skulle vara så hårt att alla dina tänder trillade ut och du skulle behöva gå till tandläkaren. Eftersom det skulle vara ett enormt jobb för tandläkaren att reparera dina sönderslagna tänder skulle också räkningen bli högre än någonsin. Du skulle bli ruinerad av alla tandläkarbesök samtidigt som din tandläkare nästan skulle kunna gå i pension. 

Svar på tal 

Det finns ingen anledning att förneka att det skulle kosta att behöva fixa samtliga tänder i munnen. Faktum är att det skulle göra tandläkaren rik som ett troll. Men nu är det ju tack och lov rätt sällan du behöver söka upp “Tandläkare Kista” på nätet av anledningen att varenda tand trillat ut. Men om det ändå skulle ske kan du ju spana in den här tandläkaren: https://www.tandlakarekista.se/ 

Orden från mobbaren är ofta tomma ord. Eller ja, åtminstone kraftigt överdrivna. Men du kan ju alltid svara honom med att han är välkommen att slå på. Du har ju numret till den bästa tandläkaren i stan. Och räkningen? Det kan du skicka till mobbarens mamma. Får se hur glad hon blir på sin son. Kanske får hon honom att ta tag i sitt liv och börja studera istället. Det kanske blir folk av honom också. Vem vet, han kanske rentav blir tandläkare.

Fler nyheter

14 november 2022

Vad är en arborist?