Säcken som förvaring och städhjälp inomhus

13 juli 2019 jonas olsson
Säcken som förvaring och städhjälp inomhus

Det finns ett otal användningsområden för plastsäckar men framför allt brukar de användas till att förvara saker i. Det är ett välkänt faktum att garderober har en tendens att proppas fulla av kläder och skor varav det mesta är sådant som slutade användas för länge sedan. Till slut bestämmer sig även den minst städbenägne att rensa ut i lagren. Då kommer plastsäckarna väl till pass. Den vanliga svarta plastsäcken som säljs lite överallt är nog vanligast men det kan  vara så att man behöver något som tål lite hårdare tag än den gängse sopsäcken. Och då passar en byggsäck utmärkt.

 

 

Utomhus behövs starkare don

Den flitige trädgårdspularen behöver åter och åter igen något att kasta kvistar och grenar i. Allt fungerar ju inte att lägga i komposten för att det helt enkelt är för stort. Och har man kanske rivit en mur eller liknande behöver man nog göra sig av med gammalt murbruk och kasserat tegel. Eller kanske man behöver städa bort den där högen med gamla brädor som blev över då garaget byggdes. Då passar byggsäckar bra. Byggsäckar är tillverkade i lite olika material men gemensamt för de flesta är att de tål att hanteras ganska burdust.

 

Slitstarkt och praktiskt att använda

Vanliga sopsäckar fungerar dåligt eftersom de är så ömtåliga. Byggsäckarna är dock utformade för att kunna användas till många typer av byggavfall och om man bara tänker igenom vad det egentligen är man behöver så kommer man att finna att det där med byggsäckar underlättar mycket för den som söker alternativ till den dyra containern eller sopsäckarna. Att få tag i det man behöver i säckväg i de dimensioner och det material man önskar är inte svårt. Antingen man vill ha stora eller små säckar, höga säckar eller så kallade långgodssäckar för längre saker så finns det ett bra utbud på marknaden. Byggsäckar i Stockholm är inte svåra att hitta.

Fler nyheter

14 november 2022

Vad är en arborist?