Shoppingsemester i Ullared

13 juli 2019 jonas olsson
Shoppingsemester i Ullared

Är det dags att åka till Ullared för att shoppa loss? Kanske du redan har varit där tidigare eller så är det första gången du tänker besöka byn. Det är allmänt känt att Ullared har Europas största och billigaste varuhus, Gekås. Där kan du finna allt möjligt som du befinner dig i behov av och dessutom besöka ett tjugotal andra butiker och varuhus. När du tröttnat på shopping kan du göra allt möjligt annat. Till exempel ta dig en promenad bland skog och natur, för att meditera och slappna av. Söker du adrenalin finns det Äventyrsparken Upzone där du och din familj kan ha kul!

 

 

Vad mer kan man göra i Ullared?

Som sagt brukar det första man tänker på när man hör namnet Ullared vara shopping. Men vad mer kan man göra i Ullared? Förutom naturreservatet Sumpafallen, kan du passa på att skaffa dig en make-over hos frisören. Eller spela golf på Harabäckens Golfbana. Du kan även besöka Öströö Fårfarm, det kan vara ett kul ställe att ta barn och djurälskare till. Det finns alltid någonting att göra i Ullared, ofta hålls det tillställningar av olika typer. Du kan alltid kolla upp i förväg vilka evenemang som kommer att hållas under tiden du ska vara där.

 

Hotell Ulla

Ska du sova över i Ullared ska du göra det på Hotell Ulla. Ett mysigt hotell i Ullared – endast 1 km från Gekås! Hotellet erbjuder både hotellrum och rum i stil av vandrarhem, där du kan vila fötterna efter shoppingrundan. Alla installationer är nya och fräscha, och priset inkluderar en fenomenal frukostbuffé. Du kan även spendera kvalitetstid på hotellets allmänna utrymmen, där kan du till exempel ta dig en kopp kaffe och läsa en bok. Reser du med barn kan dessa utnyttja lekplatsen som finns vid hotellet. Njut av besöket i Ullared!

Fler nyheter

14 november 2022

Vad är en arborist?