Skriv (ut) din egen framtid!

10 juni 2019 Mikael Barani
Skriv (ut) din egen framtid!

Världen är en plats i ständig förändring. Inte minst har detta varit märkbart under de senaste decennierna. Inte sedan den industriella revolutionen har saker rullat på så snabbt som idag. För någon som är född i början på förra seklet måste dagens samhälle kännas som en helt annan värld.

Men även för folk i medelålderns gyllene era så har utvecklingen varit omvälvande.

Är det så att du är född någonstans kring 70- och 80-talens brytpunkt så är chanserna stora att du redan känner dig gammal. Att jämföra den barndomen, då saker som ett åttabits Nintendo och mobiltelefoner som krävde batterier stora som små väskor, med uppväxten för dagens barn… ja det är verkligen en enorm skillnad.

En av fördelarna som till exempel den teknologiska utvecklingen har fört med sig är flexibilitet. Idag kan du den som har en bärbar dator jobba från vart som helst i världen. Ena dagen kan man sitta på en sydostasiatisk strand för att i den andra befinna sig i New York.

För den som ändå vill ha en fast punkt är en bil en bra lösning. Kanske lever du nomadlivet på vägarna med din familj, och samtidigt har kontoret i bilen. Det låter faktiskt som rena drömmen.

En sak som är bra att då alltid ha med sig är en skrivare.

Det papperslösa samhället låter fortfarande vänta på sig, och är man ute och reser så kommer det garanterat att behövas skrivas ut dokument och liknande. 

Tipset är därför att ladda upp med färska skrivarpatroner från Inkpro. Har du till exempel en skrivare från Brother så kan du hitta allt du behöver via https://www.inkpro.se/produkter/1411-brother/.

Kom ihåg att det är lättare att ha med sig ett par extra bläckpatroner innan du åker upp i Alperna, än när du faktiskt är på plats. Med Inkpro skickas dina produkter samma vardag, så länge du beställer före klockan 15.30 (14.00 på fredagar).

Fler nyheter

14 november 2022

Vad är en arborist?