Sugen på något annorlunda?

20 maj 2019 jonas olsson
Sugen på något annorlunda?

Är du i ett läge där semesterdagarna börjar staplas på varandra? Eller letar du kanske bara efter den där sköna weekendflykten från tristessen, långt ifrån de vanliga standard-destinationerna? Vill du åka någonstans där du aldrig varit förut? För visst är det en speciell känsla att känna sig hemma i andra länder, men visst är den skönare när du är med om något för första gången?

Du behöver inte åka till andra sidan klotet för att vara med om något nytt, för bara ett stenkast bort hittar du borsjtj, balalajkor och eviga vidder. Kanske Ryssland kan bli ditt nästa resmål.

 

Ryssland – Grannen i öst

Ryssland är ett kontrasternas land med lika många berättelser som det finns upplevelser. Oavsett om du vill uppleva storslagen arkitektur och socialistisk brutalism på gatorna i Moskva eller St. Petersburg, eller de levande och isolerade kulturerna i byarna kring Uralbergen, så kommer du göra det i historiens och framtidens fotspår.

I Ryssland kan du se klassisk balett och opera när den är som bäst, försvinna i flera tusen år av historia, eller upptäcka de senaste trenderna först av alla. Kanske vill du bara vara med om något utöver det vanliga lunket där hemma och känner att den transsibiriska järnvägen är precis vad du behöver?

mservice online

På Rysslandsresor hjälper de dig att ansöka om och hämta ut visum till Ryssland, Kina, Iran, Vitryssland, Tadzjikistan, Mongoliet och Tanzania. Det tar cirka 10 dagar att behandla ett visum och de accepterar pass från alla länder som ingår i Schengen-avtalet.

Rysslandsresor har över trettio års erfarenhet och hjälper dig att skräddarsy just din resa till det stora landet i öst. Så om du vill göra storstaden osäker, kika på landsbygden, åka tåg över kontinenten eller kanske en kombination av allt, så går det att få precis den hjälp du behöver online.

Fler nyheter

14 november 2022

Vad är en arborist?