Trött på trängseln i lokalen – släng upp ett entresol

17 februari 2022 patrick pettersson

editorial

Om du känner att det har blivit lite väl trångt på företaget och du skulle behöva mer utrymme, så är ett entresol lösningen du har letat efter. Du kanske behöver mer utrymme för lager eller kanske en extra våning där du kan ha en arbetsstation så att du och dina anställda inte behöver slåss om arbetsbänken när det är mycket att göra. Som det allt som oftast är på framgångsrika företag.

Med ett entresol får du som anställd en andra våning att röra dig på. Det installeras och monteras upp snabbt och lätt, och kommer med lösningar som inkluderar hiss, belysning och brandskydd. Det finns ekonomivarianter där du helt enkelt får material och ritningar för att själv sköta monteringen, för segerns sötma smakar alltid bättre med lite svett i pannan.

Det finns ingen anledning att lägga tid och pengar på att byta lokal. Tänk dig vad du kan göra med all tid som du behöver spendera på att skicka ut en ny adress till dina kunder? Hur mycket tid förlorar du på den fysiska flytten? ‘Tid är pengar’ är en tråkig klyscha, men den har nog aldrig varit mer sann än i ett sånt här läge.

 

entresol

 

Köp eller hyr

Du kan välja att hyra eller köpa ditt entresol. Ta en titt på priser här: https://www.svelag.se/entresol/.

Fördelen med att hyra är ju naturligtvis att du kan bli av med det när du vill, medan fördelen med att köpa är att det blir en tillgång för företaget som du inte behöver betala av på när du väl äger det. Och det kan vara otroligt viktigt när lågkonjunkturen slår till.

Så om du tröttnat på att springa in i de anställda eller gå i en labyrint mellan lagervarorna, ska du helt enkelt skaffa en våning till och slänga upp grejerna där. Skaffa entresol idag!

Fler nyheter

14 november 2022

Vad är en arborist?