Trygg miljö på förskola i Södermalm

23 maj 2022 patrick pettersson

editorial

Som förälder är du förstås angelägen om att ditt barn ska få tillbringa sina dagar i en trygg och utvecklande miljö, men det kan kännas som en djungel att hitta den rätta förskolan. Att lämna ifrån sig sitt barn kan vara emotionellt för både barnet och föräldern. Då känns det skönt att ha fått en god relation till barnets pedagog. Det är tveksamt att det finns en Förskola i Södermalm med fler än tjugofem barn per enhet. Det öppnar för möjligheten att ditt barn ska bli ordentligt sett och kunna utvecklas på bästa sätt. 

 

Läget är allt

Bor du i huvudstaden vill du naturligtvis hitta en förskola i Södermalm till ditt barn. Även om du bor på norra sidan! Varför? Ett barn som växer upp där det fullkomligt kryllar av coola boutiquer och hippa designers, är troligt att klara sig bättre än andra barn i världen. Tänk försprånget att växa upp med de senaste trenderna runt hörnet och att ha ständig tillgång till det hippaste som huvudstaden har att erbjuda. 

Somliga föräldrar har däremot kanske andra kriterier. Som att det ska vara en liten och trygg miljö och att barnens fantasi och kreativitet ska mötas och uppmärksammas. Kom ihåg att det är basbehov och att läget är ALLT!

 

förskola

 

Mat för hjärtat

Maten är ett perspektiv som ibland glöms bort i sökandet efter den perfekta förskolan i Södermalm. Ofta fokuserar man på närheten till jobb och bostad, en kreativ miljö och engagerade pedagoger. Allt detta är förstås oerhört viktigt. 

Men kom även ihåg att ett av dagens stora glädjeämnen är lunchen. Det behöver den inte vara, men bör den inte så vara? Alla älskar att dukas fram en härlig ekologisk lunch med färskt bröd. När maten talar till hjärtat kan stora som små växa och frodas. Ett gediget hållbarhetstänk är som pricken över i!

Fler nyheter

14 november 2022

Vad är en arborist?