Trygghet är viktigt – både hemma och på jobbet

08 januari 2020 Lily Hansen
Trygghet är viktigt – både hemma och på jobbet

Som hyresvärd eller engagerad i en bostadsrättsförening finns det mycket att hålla ordning på och som behöver fixas. Ekonomin, olika sorters renoveringar och kanske ordnandet av gemensamma städdagar. Det kan vara roligt när något blir fint eller fungerar bra. Men en del saker är verkligen bara trista. Som borttappade nycklar, inbrott i förråden eller klotter på den nästan nymålade väggen i trapphus C. Som boende är det viktigt att man kan känna sig trygg i sin bostad. Man vill helst inte ha hur många okända människor som helst springandes i sitt hus och man förväntar sig såklart att det som förvaras i förrådet ska få bli kvar där.  

 

 

 

Öka tryggheten både hemma och på jobbet

 

Med moderna säkerhetssystem i fastigheten kan man som hyresvärd eller bostadsrätt öka tryggheten för de boende. Digitala och elektroniska låssystem så som Iloq är smidiga att använda. Det gör det enklare att lösa problem med borttappade nycklar och att få ordning på vem som får tillgång till vilka utrymmen i en fastighet. En porttelefon eller portkod kan också bidra till en ökad trygghet. 
Även som ägare av företagslokaler är säkerhet och trygghet viktiga frågor. En lösning för att öka säkerheten på en arbetsplats kan vara att investera i ett bra passersystem. En annan kan vara ett övervakningssystem med kameror.

 

Säkerhetssystem i Örebro


Örebro är nu Sveriges sjunde största stad med en befolkning som ökar med några tusen varje år. Här finns alla möjliga typer av bostäder och företag och för den som är på jakt efter ett säkerhetssystem till sin fastighet finns många olika lösningar. Ett modernt företag använder sig av den senaste tekniken och vet att det gäller att ligga i framkant för att dess produkter ska vara effektiva. Smidiga, användarvänliga digitala och elektroniska lösningar samt utmärkta serviceavtal för underhåll är det som gäller idag.

Fler nyheter

14 november 2022

Vad är en arborist?