Utforska tillsammans med din partner

15 november 2019 william eriksson
Utforska tillsammans med din partner

En relation kan lätt bli lite enformig efter att man varit tillsammans ett tag. Man äter samma middagar, går till samma barer på helgen och man reser tillbaka till sina tidigare favoritplatser. Och det där enformiga kan även många gånger appliceras även på sexlivet. Så vad kan man göra för att inte tröttna? Ja, det handlar väl helt enkelt om att våga bryta rutiner och vilja testa på nya saker. För det gör att man får tillbaka spänningen och det där pirriga man kände i början av relationen. Det behöver inte vara något extremt utan bara att det händer något nytt.

 

 

För både dig och din partner

 

Oavsett vilken läggning du har finns det mängder av tillbehör och leksaker som passar för båda könen. Att utforska tillsammans med sin partner handlar om en nyfikenhet och viljan att testa på något nytt. Men något som är viktigt att komma ihåg är att sex måste vara på bådas villkor. Och att lägga till nya saker till sexlivet måste kännas bekvämt för båda parter. Det är först då upplevelsen blir bra. Sex är något naturligt och det behöver inte vara obekvämt att diskutera det tillsammans med din partner. Dela med er av era fantasier och våga säg ifrån om det är något ni inte vill göra.

 

Något för alla

 

Sortimentet kring vuxenleksaker är minst sagt stort. Ta reda på vad du och din partner är intresserade av att testa och läs på om produkterna. Sen handlar det om att testa sig fram. Det är inte säkert att man tycker om allting, men då behöver man inte göra om det utan kan istället välja att prova något annat. Om man fortfarande känner sig lite osäker kring sexleksaker kan man alltid börja med något lite mindre. Så som massageoljor eller oljor som hjälper till att känna njutning.

Fler nyheter

14 november 2022

Vad är en arborist?