Våga ge din frisör i Stockholm fria händer

18 maj 2022 william eriksson

editorial

Varje morgon kliver man upp ur sängen och vandrar in på toaletten. Väl där möts man chockerat av en spegelbild man knappt känner igen. Det är stor risk att man hoppar högt när man ser morgonfrillan. Den där personen man såg igår med glittrande ögon och en helt okej frisyr verkar nämligen ha bytts ut under natten.

Nu står man där istället med mörka ringar under ögonen och undrar hur man egentligen har sovit under natten. Kanske har man drömt om disco och breakdance hela natten, med tanke på att håret står åt alla håll. Frisyren är knappt en frisyr längre. Det är snarare rufs med kalufs. Att försöka dra en borste genom håret och få ordning på det fungerar inte längre.

Medan nattens drömmar skingrar sig börjar de mer verkliga tankarna komma fram. Är det kanske äntligen dags att göra något åt rufset ändå? Vad händer om man helt sonika skulle kontakta favoritfrisören och bara säga till att de har fria händer?

 

frisör

 

Trygg och pålitlig frisör låter saxen arbeta

Skulle det inte bli bra kan man ju alltid bara låta håret växa ut igen. Men har man full tillit till sin frisör så blir det oftast bra. Har man gått till samma frisör i stockholm i många år brukar de ha koll på vad du som kund tycker och tänker. Tack vare den erfarenheten så kan man lugnt luta sig tillbaka i frisörstolen och bara njuta av tiden på salongen.

Med en kalufs som blev till en frisyr känner man sig fräschare och piggare. Så när man tittar sig i spegeln på morgonen behöver man inte längre undra vem som tittar tillbaka. En nyklippt frisyr är dessutom lättare att fixa i ordning innan man ska iväg. Därefter är det bra med regelbundna återbesök hos frisören för att hålla ordning på frisyren.

Fler nyheter

14 november 2022

Vad är en arborist?