Vakna upp på ett bed and breakfast i Gävle

02 maj 2022 william eriksson

editorial

Ibland behöver man bara unna sig själv lite egentid. Bara komma iväg och få slappna av, slippa alla måsten och njuta av livet. Märkligt nog är det enklare för många att göra det om man inte är hemma. Kanske för att man alltid hittar något som kan vara bra att göra där hemma, istället för att bara strosa runt och gå i sin egna lilla värld. Men det är okej att göra det med – det vill säga att bara ta sig tid för sig själv. Man kan unna sig en hotellnatt och göra precis vad man vill. 

En semester behöver inte betyda att man åker utomlands till ett varmare land. Det kan även vara att man tar någon dag eller kanske en helg och åker upp till exempelvis Gävle. För den som inte bor i Gävle finns det mycket nytt att se och uppleva där. Det är en väldigt vacker stad med mycket natur, om det är något man uppskattar. Du kan hitta ett bra och prisvärt bed and breakfast i Gävle, och här är ett exempel: http://hotelaveny.eu/.

 

Hotell

Familjärt hotel

Visst finns det något speciellt med att ta in på ett hotell där man vet att de verkligen bryr sig om både hotellet och gästerna? Det är just det man får när man bor på ett familjeägt hotell med mycket tanke bakom verksamheten. Det kan vara litet, men det är helt perfekt för väldigt många. Vare sig om du reser ensam eller om du åker med hela familjen, så finns det rum som passar er. 

Priset är ofta något som styr var man bokar rum. Men du kan som sagt få prisvärda rum om du bokar dessa på rätt ställe. Är du en arbetare som vill bo där månadsvis? Då bör du kontakta dem personligen för att få ett bra pris. 

Fler nyheter

14 november 2022

Vad är en arborist?